Zona partnere

Ne jemi të fokusuar në ndërtimin e një rrjeti të degëzuar partnerësh të autorizuar. Duke vepruar kështu, ne përfshijmë kompani në sistemin tonë që ndajnë të njëjtat vlera të punës dhe marrëdhënieve, si ne, me çdo konsumator individual.

Nëpërmjet formularit të mëposhtëm ju mund të aplikoni që kompania juaj të marrë pjesë në rrjetin tonë të partnerëve dhe të ndihmoni mijëra të kalojnë. Duke ndjekur programin, ne u japim partnerëve tanë mbështetje të vazhdueshme në zhvillimin e biznesit, marketingun, zgjerimin e rrjetit tonë dhe zhvillimin arsimor të të gjithë punonjësve të përfshirë.

Captcha

Ju lutemi plotësoni aplikacionin e mëposhtëm. Nëse kjo deklaratë nuk plotësohet dhe dorëzohet, aplikimi juaj nuk do të merret parasysh. Konfirmoj që të gjitha informacionet e dhëna në këtë formular janë të sakta dhe do të përdoren për qëllime biznesi për të më informuar mbi aktivitetet dhe temat e portalit.

Me nënshkrimin tim, unë pranoj se Wiip Technology d.o.o. do të mbledhë dhe përdorë informacionin e mësipërm (emri, e-mail, ID e TVSH-së, numri i telefonit…) për qëllime shitjeje dhe marketingu (marrje e-amils, katalogë, fletushka…). Wiip Technology d.o.o. do ta përdorë atë vetëm për ato qëllime dhe nuk do t'ia zbulojë informacionin një pale të tretë.

Kthehu në fillim