Zbuloni


Zbuloni markën tuaj të preferuar të stilit të jetesës

Me Wiip ju jeni të lirë

Përdoruesit e Wiip nuk kanë probleme që shkaktojnë cigaret – si kollë, dhimbje të fytit ose aroma të pakëndshme. Si të përdorni Wiip? Jashtëzakonisht e thjeshtë – zgjidhni aromën tuaj të Wiipod-it, çiftoni atë me pajisjen, hiqni grykën mbrojtëse nga Wiipod dhe bërtisni!

Nëse thjesht po planifikoni të lini duhanin, ne kemi përgatitur dy aroma që do t’ju japin një shije të vërtetë të duhanit – Virginia Tobacco dhe USA Mix. Preferoni shijet e frutave? Në atë rast, ju mund të zgjidhni nga 8 shije të ndryshme të Wiipod – futni të gjitha shijet e frutave të disponueshme këtu. Për adhuruesit e shijeve verore, ne kemi përgatitur një aromë freskuese të nenexhikut. Duke dëgjuar nevojat e përdoruesve që nuk duan një Wiipod me nikotinë, ne kemi patentuar Wiipod pa nikotinë dhe përdoruesit tanë aktualë e quajnë të njëjtin Wiip “mini nargjile”.

Krahasoni produktet

Pse Wiip është cigarja elektrike numër 1 në botë?

Wiip është një produkt premium i cigareve elektrike i zhvilluar për nevojat tuaja. Ai u krijua si rezultat i teknologjisë më të fundit dhe më të avancuar për të krijuar një përvojë me avull në një produkt me madhësi të gishtit. Me prakticitetin, elegancën dhe lehtësinë e përdorimit, Wiip sjell një sërë zgjidhjesh për të gjitha sfidat tuaja. Pavarësisht nëse doni të eliminoni kollën, peshën në mushkëri të shkaktuar nga cigaret, të mbroni duhanpirësin pasiv rreth jush ose të ndaloni plotësisht duhanin dhe të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj, Wiip është zgjedhja e vetme e duhur për ju.

Gjeni një produkt për veten tuaj

Përparësitë e Wiip World

Filozofia jonë e estetikës së dizajnit që në fillim shkon në drejtimin e thjeshtësisë dhe minimalizmit. Ne e dimë se detajet janë ato që bëjnë diferencën më të madhe dhe për këtë arsye kemi projektuar 6 avantazhe teknike dhe estetike që do të maksimizojnë fshirjen e secilit prej përdoruesve tanë.

Zbuloni përfitimet

Kthehu në fillim