Wiipodi

Çiftoni pajisjen tuaj të re me shijen e dëshiruar të Wiipod dhe filloni të fshini!
Shtatë shije të fituara me çmime Wiipod ju presin.
Adhuruesit e aromave të frutave mund të zgjedhin katër lloje Wiipod – aromë ekzotike luleshtrydhe, fruta tropikale, ndjesi rrushi dhe aromë të plotë mango.
Për adhuruesit e shijeve verore, kemi përgatitur një aromë freskuese të mentes, dhe për adhuruesit e duhanit, dy shije duhani.
Cilado qoftë zgjedhja juaj, padyshim që ju garanton një ndjesi të paharrueshme wiip.

Projektuar për të qenë e thjeshtë

Dizajnerët tanë kombinojnë artin, shkencën dhe teknologjinë për të krijuar një produkt të ri të bukur që synohet për përdorim të përditshëm. Meqenëse bota e globalizuar është më e ndërlikuar se kurrë, filozofia jonë e dizajnit të produktit çon në thjeshtimin e linjave të produkteve duke e bërë atë intuitive, elegante dhe të thjeshtë – kështu që klienti do të jetë në gjendje të përfitojë përvojën më të rehatshme të Wiiping.

Wiipodi

Çiftoni pajisjen tuaj të re me shijen e dëshiruar të Wiipod dhe filloni të fshini!
Shtatë shije të fituara me çmime Wiipod ju presin.
Adhuruesit e aromave të frutave mund të zgjedhin katër lloje Wiipod – aromë ekzotike luleshtrydhe, fruta tropikale, ndjesi rrushi dhe aromë të plotë mango.
Për adhuruesit e shijeve verore, kemi përgatitur një aromë freskuese të mentes, dhe për adhuruesit e duhanit, dy shije duhani.
Cilado qoftë zgjedhja juaj, padyshim që ju garanton një ndjesi të paharrueshme wiip.

Dyqan


See all products

Kthehu në fillim