Wiip 6 JO filozofi


Wiip 6 NOs është koncept i filozofisë së zhvillimit të produktit i orientuar në përvojën e drejtpërdrejtë të klientit.

Wiip 6 JO

Që në fillimet e para, thjeshtësia dhe minimalizmi është filozofia jonë e estetikës së dizajnit. Ne e kuptojmë se detajet bëjnë një ndryshim, kështu që ne zhvilluam Wiip 6 NO ndërsa punonim në veçoritë dhe dizajnin e produktit. Wiip 6 NO janë gjithashtu rezultat i procesit të mirëstrukturuar të prodhimit të produktit, i cili është në fund, duke përfunduar me rezultatin me cilësi të lartë – pajisjen Wiip.

Koncepti i filozofisë së Wiip 6 NO konsiston në mungesën e problemit të mbinxehjes së pajisjes; pa buton ndezje/fikje – mënyrë natyrale e avullimit: thjesht thithni; Nuk ka përbërës që rrisin produktin e duhanit; pa vithe dhe erë të pakëndshme; pa kollitje, dhimbje të fytit dhe duhan pasiv, dhe në fund – pa pritje ndërmjet 2 avullimit.

Nuk ka mbinxehje

Me Wiip nuk ka asnjë shans të mbinxehjes së pajisjes. Arkitektura e harduerit të pajisjes dhe teknologjia më moderne po u japin përdoruesve përvojën më të sigurt dhe më të mirë të avullimit.

Nuk ka buton ndezës dhe fikje

Nuk ka nevojë të shqetësoheni nëse pajisja juaj do të ndizet aksidentalisht në xhepin ose mbajtësin tuaj. Gjatë projektimit të pajisjes Wiip, ne po kujdeseshim për ta bërë atë sa më natyrale dhe të thjeshtë që të ishte e mundur. Wiip është krijuar për të qenë i thjeshtë si – thith dhe është i ndezur!

Nuk ka përbërës që rrisin produktin e duhanit

Ka rreth 400 përbërës në cigare. Të paktën 50 nga këto kimikate dihet se shkaktojnë kancer dhe shumë prej tyre janë toksike. Po aq shumë Wiip është më pak i dëmshëm se cigaret.

Pa bishta cigaresh dhe erë

Wiip është një produkt shumë social dhe miqësor ndaj mjedisit. Ndërsa përdorni Wiip, ju kujdeseni për mjedisin më shumë sesa mendoni. Ekipi i Wiip është i vetëdijshëm për problemin mbarëbotëror me mikroplastikën, i cili është një problem i madh mjedisor i shkaktuar nga bishtat e cigareve.

Nuk ka kollë, dhimbje të fytit dhe duhan pasiv

Me kripërat e nikotinës, në vend që të përdorni bazën e nikotinës si në cigare, Wiip ju ofron një përvojë të pakujdesshme avullimi. Nuk ka nevojë të shqetësoheni për kollën, dhimbjen e fytit dhe pirjen pasive të duhanit siç mund të shkaktojnë e-cigaret tradicionale.

Nuk ka pritje midis 2 avullimit

Nëse jeni duke bërë një festë të mirë ose thjesht një ditë stresuese, me Wiip nuk ka pritje midis 2 seancave të avullimit. Fshij sa herë dhe sa të duash*.

*Nuk rekomandohet konsumimi i tepërt.

Kthehu në fillim