WIIP MAGNETIKE

WIIP MAGNETIKE

Wiip Magnetic ju jep një përvojë edhe më të mirë fshirjeje! Pse? Ne kemi përmirësuar dhe përmirësuar pajisjen tonë me teknologjinë më të fundit ndërsa ndërtojmë tendencat!

Çfarë ofron Wiip Magnetic?

Dy ngjyra të reja luksoze të pajisjes

7 shije Wiipod të vlerësuara me çmime

Çip ultra i zgjuar

Jetë më e gjatë e baterisë!

Mbërthim i fortë magnetik me magnet neodymium

Porta USB C për karikim edhe më të shpejtë!

Nuk ka aroma të pakëndshme në flokë, gishta

Bli tani

Kthehu në fillim