Si të Wiip


Ju keni vendosur të kaloni nga era, zjarri dhe hiri dhe keni kuptuar se alternativa më e mirë për pirjen e duhanit për ju është Wiip.
Shkoni në dyqanin online Wiip, zgjidhni ngjyrën e pajisjes tuaj të re Wiip dhe vazhdoni të blini një komplet fillestar.
Tani, zgjidhni një nga shijet Wiipod që merrni me kompletin fillestar – duhan ose fruta. Mos u përpiqni të çiftoni pods nga markat e tjera me pajisjen Wiip. Mund të dëmtoni seriozisht pajisjen tuaj. Përpara çiftimit hiqni një mbulesë mbrojtëse nga Wiipod-i juaj.
Kur çiftoni shijen tuaj të dëshiruar të Wiipod-it me pajisjen tuaj Wiip, hiqni kapakun nga Wiipod dhe thithni. Sa e lehtë. Filloni të fshini. Ndjeni Lirinë. Bëni një ndryshim pozitiv.
Kur të merrni Wiip-in tuaj, mund ta përdorni derisa të shkarkohet. Nëse bateria është e ulët, duhet ta lidhni me karikuesin USB dhe ta lini për 45 minuta për t’u ngarkuar.

Kthehu në fillim