Politika e privatësisë

Në myWiip, i aksesueshëm nga mywiip.com, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga myWiip dhe si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni përmes emailit në marketing@mywiip.com

Skedarët e regjistrit

myWiip ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur ata vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i lëvizjes së përdoruesve në uebsajt dhe mbledhja e informacionit demografik.

Cookies dhe Web Beacons

Si çdo uebsajt tjetër, myWiip përdor ‘cookies’. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Google DoubleClick DART Cookie

Google është një nga shitësit e palëve të treta në faqen tonë. Ai përdor gjithashtu skedarë cookie, të njohura si skedarë DART, për të shërbyer reklama për vizitorët e faqes sonë bazuar në vizitën e tyre në www.website.com dhe faqe të tjera në internet. Megjithatë, vizitorët mund të zgjedhin të refuzojnë përdorimin e skedarëve DART duke vizituar politikën e privatësisë së rrjetit të reklamave dhe përmbajtjes së Google në URL-në e mëposhtme – https://policies.google.com/technologies/ads

Politikat e privatësisë

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si kuki, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në myWiip, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se myWiip nuk ka akses ose kontroll mbi këto skedarë kuki që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palëve të treta

Politika e privatësisë e myWiip nuk zbatohet për reklamuesit ose faqet e tjera të internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione. Ju mund të gjeni një listë të plotë të këtyre Politikave të Privatësisë dhe lidhjet e tyre këtu: Lidhjet e Politikave të Privatësisë.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë të internetit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve. Çfarë janë cookies?

Informacioni i Fëmijëve

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, të marrin pjesë dhe/ose të monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre në internet.

myWiip nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 18 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë çdo përpjekje për ta hequr menjëherë informacione të tilla nga të dhënat tona.

Vetëm Politika e Privatësisë në internet

Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata kanë ndarë dhe/ose mbledhur në myWiip. Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të tjera përveç kësaj faqe interneti.

Pëlqimi

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni Politikën tonë të Privatësisë dhe pranoni Termat dhe Kushtet e saj.

Kthehu në fillim