Për kë është Wiip?


Wiip është më shumë se alternativë e pirjes së duhanit, është përvojë lirie për çdo të rritur që dëshiron të zgjedhë më të zgjuar, më të mirë, të ndryshëm.

Wiip është më shumë se një alternativë për pirjen e duhanit, është përvojë lirie për çdo të rritur që dëshiron të zgjedhë më të zgjuar, më të mirë, të ndryshëm.

Wiip është një produkt vetëm për një klient të rritur. Wiip përmban nikotinë dhe nuk është plotësisht pa rrezik. Njerëzit tanë besojnë se ne po bëjmë një ndryshim tregu. Ekipi ambicioz i Wiip përbëhet nga shumë ish-duhanpirës të cilët besojnë plotësisht se dizajni dhe teknologjia Wiip do të bëjnë një ndryshim të rëndësishëm në industri dhe do të inkurajojnë duhanpirësit të ndryshojnë.

Wiip është një produkt i testuar dhe i kontrolluar i destinuar për njerëzit që duan të ndryshojnë zakonet e këqija të duhanit dhe duhanpirjes në ato më pozitive, të bëjnë një histori me Wiip ose të jenë në përputhje me tendencat më të reja të avullimit.

Kthehu në fillim