Preferenca e ngjyrës së pajisjes suaj:

Zgjedhja juaj e parë

Ndjeni lirinë me një pajisje Wiip - praktike, e thjeshtë dhe elegante. Zgjidhni midis 2 ngjyrave Wiip dhe 2 ngjyrave Wiip Magnetic

Bli tani Eksploroni

Ndjeni ndjesinë Wiiping

Lidheni pajisjen me Wiipod-in e dëshiruar dhe ndizni atë. Me Wiip mund të harroni cigaret që shkaktojnë kollë, dhimbje të fytit dhe erëra të pakëndshme.

Zgjidhni shijen tuaj

Wiipod

Zgjidhni nga katër aroma joshëse frutash, dy duhan dhe aromë freskuese menteje dhe plotësoni përvojën tuaj Wiip.

*Wiip X ose Wiip Magnetic juaj përputhen në mënyrë të përkryer me Wiipods dhe Wiipods Magnetic!

Mbështetje

Në këtë faqe mund të gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh, mënyra për të kontaktuar dhe shumë informacione të tjera të dobishme.

Lexo më shumë

Përparësitë e llogarisë myWiip

Regjistrohu si përdorues i ri i Wiip-it për të përfituar përvojën më të madhe të klientit me vaping . Me regjistrimin, ju jo vetëm që keni të drejtë për një zbritje prej 35% për blerjen e kompletit tuaj të parë Wiip Starter, por po merrni mbështetjen më të mirë të klientit, anëtarësimin e besnikërisë, aksesin në më shumë informacion dhe shumë përfitime të tjera.

Lexo më shumë
Kthehu në fillim